Friday, 3 February 2012

Saya di Siber Kafe

Saya sekarang berada di siber kafe. Kakak saya kata ada ada orang ajak saya masuk group untuk ke USS. Jadi saya telah meminta emak saya dua ringgit untuk pergi melihat facebook saya. Tapi bila saya masuk, tidak ada apa-apa. Mungkin abang John tersalah orang masa dia ajak itu.

Esok saya akan berangkat ke KL bersama emak saya menaiki keretapi pukul 10.30 pagi, saya akan tiba di KL sentral pada pukul 1.30 tengah hari. Saya sudah kemas beg dan paspurt pun sudah masuk beg. Ada sesiapa yang mahu jemput saya di KL sentral nanti hehehehe??

Pada malam hari pula, kakak saya beritahu saya ada aktiviti untuk ke disco untuk meraikan percutian ke USS. Saya kena ikut katanya, sebab masuk percuma untuk malam itu saja. Saya tidak berani beritahu emak dan abah saya, sebab saya bawak umur. Kakak saya kata tidak mengapa, nanti dia tolong cover saya. Saya berdebar-debar, saya berharap tidak akan terjadi apa-apa nanti.

Hari ini saya masuk sekolah lambat sikit, sebab ada sembyang Jumaat. Jangan tak sembahyang Jumaat tau. Byeee

13 comments:

bdk2 @ John said...

abg john firsttt!!! yeay!!!

bdk2 @ John said...

eh...rsenye ade add aritu icam kat fb. abg cawan ade tag nama icam skali kat 1 post ni. mybe terlupa nak add kot. nnt bila dh smpai umah yona, add sume org tau. termasuk abg john! kekeke.

wow! nk pegi disco??? abg pun tak penah pegi ok! katanya anak soleh. duk umah saje. ;)

owh sekolah petang rupanya...takbest. kbye

bdk2 @ John said...

mane janggel? lunch kot...duh~

Janggel said...

Omg paspurt????? Apa tu Icam??? ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮.
Disco tu wajib pegi tau Icam! Kene kasi goyang sikit!....

Janggel said...

Aku punya forum belom habis la john! ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮ mana bleh makan lagi.

Mie said...

Happy holiday Icam... jgn tak naik semua rollercoaster tu...

bdk2 @ John said...

tak sabar aku nk goyang bontot aku yg besar ni nnt. kekeke

masMZ said...

wow!!! disco!!!

Icam, RM2 tu mungkin boleh claim balik dari abang John sebab tak ajak Icam pun sebenarnya.... Hahahahaha

*sambil kelip2 mata

Ely Hasrul said...

nmpak sgt yona meng'auta icam skalik lagik. nk bwk g disco konon.. kakak cantek nk pg disco time umur 27 tuh pon kena tunjuk ic tau.. mcm budak 17thn katanya.. hishhh

Ely Hasrul said...

goyang bontot? hahahaha betol tu icam rm2 tuh kena claim blk kt john.. rugi 2hengget tau..

BlueEwoke said...

wow masuk disco, yona ngn abg cawan pun tak penah masuk..boleh goyang bontot jugak ramai2. Rahsia Icam, jgn bagitau mak ok!!

Lily Riani said...

icam leh headbanging icam... nnt ilang double chin. ehhehehe

Biqque said...

passpurt? bawak umur? lawak la icam niiiiiii...

nak gi disco tak yah susah2, kak biq leh nyanyikan je sambil diri atas kusi :D