Monday, 26 December 2011

Saya di Jom Heboh


Saya sedang mengintai apa yang ada dalam Evo ni..macam bagus je..bagus ke?

Sarapan saya di Jom Heboh pagi tu...percuma sapa yang tak nak kan? kalau amik 3 kali, bersamaan dengan sebungkus maggi mee..emm jimat..jimatttt..

10 comments:

BlueEwoke said...

fuyuhhhhhh ada blog

Ely Hasrul said...

huyuh berblog dahhhh

Janggel said...

fuyoooooooooooo!!!! Tahniah Icam....dah ada blog sendiri! Teruskan menumpang kakak ko tu!!!! Korek semua yg ada! Hahahahaha.

Best best! Keep blogging!

Icam said...

Yona: Biasa laaaaa

Kak Ely: Saja mengisi masa lapang hihihi

Abg Janggel: Ye la, smlm cakap kena ada blog travel baru boleh ikut pegi USS..sebab tu buat blog.. :))

masMZ said...

fuiyoooo fuiyooooo icam!!!! caya larrrrr.... chaiyok! chaiyok!

Biqque said...

hahahahahahahahahahahahaha! gigih sbb tanak kena tinggal kan? abih la yonaaaaaa, criteria dah adaaaaa! t

Cawan said...

xde pengenalan @ introduction blog owner ke? ni tibe2 jek kat sure heboh boh boh.. eh eh..

bdk2 @ John said...

muahahhaa.....template blog kakak ngn adik lebih kurang sama je. tapi takpe...sila blog lagi.

Lily Riani said...

salam blog! HAHAHAHHAH.....

Icam said...

Salam semua..selamat malam..bye bye