Tuesday, 10 April 2012

Saya Dah Lama Tidak Tulis Blog

Saya rasa saya sudah lama tidak tulis blog. Saya sibuk pergi sekolah. Lagi pun cerita singapura saya tidak habis lagi, kerana gambar semuanya pada komputer kakak saya.

Saya tidak tahu mahu tulis apa. Tapi saya terjumpa gambar ini. Tiba-tiba saya terasa seperti mahu makan Keni Roger. Dalam gambar ini, kakak saya yang belanja, makan di Festival city dekat rumah kakak saya.

Persoalannya di sini, bilakah kakak saya mahu balik Ipoh. Kerana saya nak suruh dia belanja saya makan keni roger. Dan saya nak ambil magnet dan mainan yang abang Cawan beli di Jepun. Saya tidak sabar.

10 comments:

BlueEwoke said...

Bulan 7 baru balik Ipoh..nanti yona belanja la lalalalala

Janggel said...

OMG lamanya yona nak balik! hahahah

KENI ROGER?? hahahhahaa.

Welkam bek ICAM.

Hanim Mahali said...

Pertama kali singgah sini. Kelakar la ayat-ayat dalam cerita adik. Lebih-lebih lagi cerita USS tu. Teruskan berblog adik tapi kerja sekolah jangan lupa buat pulak. Hehehe... Akak promote blog adik kat facebook akak. Boleh kan ? =)

masMZ said...

Yona, omaiiiiii 7 bulan tak balik kampung????? hahahahahaahaha..... tunggu raya ker??????

Icam,

Dah 2 bulan tak update blog, tulis 7 ayat jer????????

masMZ said...
This comment has been removed by the author.
Ely Hasrul said...

wahh kenI rogeR ade ke kt Ipoh? ok marah org Ipon hihi, bln 7? nmpak sgt yona xmo belanja haha

zany said...

icam kena roger yona hari hari sampai dia balik ipoh sebelum bulan 7.
(uish lambatnya, ni baru bulan 4)

Anash said...

la? nih aje ker Icam?
we want more entry..
hehe
rindu dengan Icam.....nyer cerita..
heheeeee

Laney said...

berjanggut la tunggu yona balik~

Danny / John said...

salam sejahtera...marilah kita sama2 buat hashtag #ElySuhaili